Social Icons

Timbangan Minggu Ke2 Batch 15



Assalamualaikum.

Saya doakan anda semua sentiasa dirahmati Allah,dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat.

Untuk pengetahuan anda,hari ini adalah minggu ke2 buat peserta Neck batch 15.

Dan pada hari ni mereka telah pun buat satu timbangan kali pertama selepas 2 minggu menyertai Neck.

Disini saya share dengan anda sebahagian dari result timbangan mereka hari ini.

Jom kita tengok..



Timbangan 16 April 2016

***********************


Turun 5.7kg




Turun 4.6kg




Turun 4.1kg





Turun 5kg




Turun 4kg




Turun 5kg





Turun 4kg




Turun 6kg




Anda takkan tengok je diorang turunkan berat badan.

Itu baru 2 minggu.Diorang ada 46 hari lagi untuk berjuang bagi mendapatkan target penurunan berat badan mereka selama 60 hari bersama Neck.

Tipulah anda tak jeles,anda pun nak juga kurus kan macam diorang ni tambah2 lagi dah dekat nak raya ni.

Bestnya raya tahun ni kalau dapat tukar saiz baju kan,bukan tu je badan pun semakin ringan dan sihat.

Jom kurus dari rumah bersama program Neck.

Pendaftaran untuk batch 16 sedang dibuka ni.Jangan sampai terlepas,lambat pula la nak kurus nanti.

Jom ramai2 sertai program Neck.

Neck mengubah hidup anda.

Anda sihat.Anda kurus.

Keputusan ditangan anda.Bertindak segera!




Salam kurus dan sihat.

Nurul
013.4420.637


SILA DOWNLOAD 'EBOOK KURUS' DIBAWAH SECARA PERCUMA



http://www.noweveryonecankurus.com/lengkap





0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution