Social Icons

5 MANFAAT OMEGA BUAT WANITA YANG ANDA WAJIB TAHU!


Assalamualaikum.

Salam kasih sayang buat semua pembaca blog Amnurhuda.

Saya doakan anda berada dalam perlindungan dan rahmat Allah selalu.

Omega Guard

Hari ni saya nak share dengan anda manfaat Omega.

Sekiranya anda belum mengenali apa itu Omega,anda boleh klik dan baca di sini.

Tapi kali ni saya nak tumpukan kebaikan-kebaikan yang Omega mampu berikan untuk golongan wanita sahaja.

Lain kali saya share untuk golongan lelaki plak yer..Kalau anda yang sedang baca ni seorang lelaki,tak pe bacalah untuk isteri anda ok.

Anda pun mesti nak isteri anda sihat dan cantik kan?

Ok jom kita tengok.

Manfaat Omega Buat Wanita

1.Membantu menstabilkan protein didalam kulit bagi memastikan kulit tetap anjal.

Amat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat dan ruang pori terbuka.

2.Minyak ikan membantu mengurangkan risiko keguguran berulang.

3.Omega terkenal dengan ciri-ciri anti radangnya yang membantu melegakan sakit ketika haid.

4.Mengurangkan risiko kanser kolon.

5.Membantu dalam menambahkan tahap kalsium dan meningkatkan kepadatan tulang.

6.Merendahkan risiko kanser payudara.


Jom sama2 kita jaga kesihatan diri mulai hari ini.

Saya dah amalkan omega untuk diri dan keluarga saya.




Anda bila lagi?

Dapatkannya hari ini untuk kesihatan yang lebih baik.

Kesihatan adalah anugerah yang terindah.

Salam sihat,
Nurul
013.4420.637



0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution