Social Icons

10 RESEPI ESP YANG PATUT ANDA CUBA!!


Assalamualaikum.

Saya doakan anda semua diberikan kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan anda.

Hari ni saya nak share dengan anda 10 resepi istimewa ESP.

Bagi yang pernah minum ESP,tentu anda dah tahu rasanya dan juga khasiatnya kan.

Bagi yang belum kenal ESP anda boleh baca info ESP di sini.

Sebenarnya Esp ni satu minuman yang banyak memberi kesan positif kepada pengamalnya jika diambil secara konsisten.

Bukan semua yang mampu untuk telan ESP ni sebab lain tekak lain pula rasanya.Bagi penggemar soya,mereka tak de masalah untuk minum ESP tanpa tambahan apa2 perisa.

Tapi ada juga setengah orang yang tekak tak dapat terima rasa ESP tapi disebabkan manfaat ESP yang begitu besar,ramai yang sebelum ni tak dapat nak telan ESP,sekarang dah jadi sedap pula..hehe termasuk la saya sendiri.

Kat sini saya kongsikan 10 resepi nak bagi ESP jadi lebih sedap,bukan saja sedap tapi lebih enak dan berkhasiat.














******************
10 Resepi Enak ESP
******************


1.Smoothie Protein Pisang Oat


2.Smoothies Protein Nenas Dan Oren


3.Smoothie Protein Betik Dan Halia


4.Smoothie Protien Oreo




5.Smoothie Protein Strawberi Dengan Mentega Kacang
6.Smoothie Protein Mangga Dan Anggur



7.Smoothie Protein Nenas Dengan Ais Krim





8.Smoothie Protein Kiwi




9.Smoothie Protein Avokado

10.Smoothie Protein Kurma




Amacam? best tak? macam sedap je kan?Jom kita cuba.

Ok selamat mencuba...

Terima kasih kerana sudi membaca sampai disini.

Sehingga berjumpa lagi.Wassalam.

Nurul
013.4420.637









0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution