Social Icons

Reunion Pra U SMKAK 95


Assalamualaikum.

Salam sejahtera buat semua pembaca blog Amnurhuda.my

Saya doakan anda semua sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah selalu.

Reunion Pra u SMKAK Batch 1995

Dari bersembang2 didalam  group whatsap geng SMKAK,akhirnya kami mengambil kata sepakat untuk bertemu.

Dan alhamdulillah segalanya berjalan dengan baik.

Tapi pertemuan ini diadakan diutara kedah,so..sapa yang kebetulan balik kampung tu dapatlah join sekali.

Untuk geng disebelah selatan,mereka dah pun buat satu reunion kecil disebuah restoran milik seorang sahabat kami juga.

Untuk sessi kali ini kami adakan dirumah sahabat kami YB Mohd Azam (ADUN Sg Limau).




Hari ni mama bawa adik jumpa kawan2 mama ok.


Yb Azam dah siap pasang khemah,tunggu kami datang je

Sambil melayan tetamu,sambil bukakan bungkusan nira. 

haha..kalau dah jumpa geng,tak sempat duduk dah

Hmm memang meriah bila dah lama tak berjumpa.Banyaknya cerita nak disingkapkan.

Kalau macam ni 3 jam tak cukup ni.










Kek SMKAK

Brownies pun ada..

Ha..Ini nira nipah special saya bawa dari kampung Sedaka untuk geng SMKAK

Sebelum balik sempat juga kami bergambar beramai2 kat sini.

Walaupun masih ramai yang tak dapat hadir,majlis sederhana ini cukup indah buat kami.

In sha Allah dilain masa kami akan buat lagi majlis seperti ini untuk bagi peluang kepada yang tak dapat hadir hari ini untuk bersama2 semula.





Terima kasih yang tak terhingga kepada tuan rumah iaitu Yb Mohd Azam dan isteri.

Dalam kesibukannya seharian yang padat dengan aktiviti masih meluangkan masa untuk kami semua.

Malah turut memberi ruang untuk kami adakan majlis ini diperkarangan rumah beliau.

Syukur alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar.

Semoga selepas ini kita berjumpa lagi dan saya doakan ukhuwah ini berkekalan hingga ke jannah.

Wassalam.





0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution