Social Icons

Bila Anda Diet Berjamaah!


Assalamualaikum.

Apa khabar semua?Saya doakan anda diberikan kesihatan yang baik,dipanjangkan umur dengan kebaikan.

Semoga anda bahagia dunia dan akhirat.

Anda sedang berdiet ke?sorang2 ke ramai2?

Selalunya sorang2 la kan.

Anda tahu tak?kalau dalam islam solat berjamaah adalah lebih baik dan lebih dituntut daripada solat berseorangan.

Malah,ganjarannya juga lebih besar.

Begitu juga bila kita nak berdiet.

Ramai orang berdiet sorang2,hasilnya tak mampu bertahan lama.

Akhirnya kecundang ditengah jalan sebab tak de sokongan dan semangat orang sekeliling.

Kurus beramai-ramai

Dalam program Neck,diet yang dianjurkan adalah diet secara berjamaah.

Makna kata,i makan you makan.I bersenam you pun bersenam.Bila i jump you pun jump la..hehe.

Bila ada challenging sesama sendiri,baru proses diet tu menjadi lebih happening dan mudah menjadi.

Anda takkan lemah bila berjamaah

Bila ada group support,masalah putus asa atau putus semangat in sha Allah dapat diatasi.

Ini kerana bila kita berada dalam satu kumpulan seperti Neck,semangat untuk kurus sentiasa membakar setiap hari.

Kalau ada peserta yang melahirkan rasa tak bersemangat je,in sha Allah rakan2 seperjuangan akan sama2 memberi motivasi dan semangat  termasuk dari coach dan juga mentor.

So,tak sempat semangat nak terpadam kembali terbakar.

Sebab tu boleh dikatakan semua yang menyertai Neck mampu untuk turunkan berat badan selagi mereka ada kemahuan nak kurus.

Amacam? anda rasa best ke best sangat buat secara berjamaah ni berbanding buat sorang2.

Nak rasa kehebatannya,anda kena la join group Neck sendiri.

Mereka ibarat satu famili yang saling memerlukan walaupun sesetengahnya saling mengenali hanya didalam group online.

Percayalah,kesan daripada diet secara berjamaah lebih besar dan lebih hebat dari diet sendirian.

Jom diet secara berjamaah hanya dari rumah.

Pendaftaran Neck untuk batch ke 12 sedang dibuka.

Sebarang info tentang Neck sila whatsap 013.4420.637.

Saya sedia membantu anda.

Jumpa lagi.

Salam kurus dan sihat buat anda semua.

Nurul
013.4420.637
Agen NECK


SILA DOWNLOAD 'EBOOK KURUS' DIBAWAH SECARA PERCUMA


http://www.noweveryonecankurus.com/lengkap




0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution