Social Icons

Bersenam Hanya Di Rumah


Assalamu'alaikum.

Salam kurus dan sihat.

Semoga semua pembaca blog ini dilimpahi rahmat dan kasih sayang Allah selalu.

Ramai orang nak kurus,tapi ramai orang juga malas nak bersenam.

Mana tak nyer,ramai orang berfikir kalau nak bersenam je kena keluar rumah pergi gym la,pergi padang la.

Leceh la kan..huhu

Abih tu camna?ada cara yang lebih mudah ker?

Senaman hanya di rumah

Hmm kalau anda nak tahu ada caranya iaitu senaman hanya di rumah.

Senaman menggunakan apa yang ada di rumah kita.

Contohnya anda boleh buat latihan angkat berat dengan menggunakan beg berisi beban atau hanya menggunakan botol sabun sebagai "dumbell".


Contoh senaman yang anda boleh buat hanya dirumah.

Kalau rumah anda jenis dua tingkat,anda boleh naik turun tangga sebagai satu senaman.




Ini satu kelebihan la yer bagi rumah sapa yang ada tangga.

Kalau duk rumah flat lagi banyak tangga..hehe.

Lepas ni kerapkan guna tangga yer,jangan guna lif.

Sebenarnya banyak lagi jenis senaman yang boleh dilakukan dirumah pada kos yang minimum.


Antara senaman yang boleh dilakukan dirumah


Kalau anda nak tahu dalam program NECK,setiap hari peserta akan diberikan jenis2 senaman untuk mereka lakukan.

Dan semua tu boleh di amalkan dirumah.Tak payah pergi gym pun.

Nak pergi pun tak de larangan..hehe 

Amacam? best ke best?

Kalau anda nak kurus dan anda tak tahu nak senaman apa atau tak tahu pun macamana nak mulakan untuk kurus,saya syorkan anda join program NECK sebab kat dalam program ni banyak sangat ilmu kurus yang anda akan dapat.

Saya yakin anda takkan menyesal bila anda dah join sebab memang terbukti dah ramai yang berjaya kurus,alhamdulillah.

Anda nak tahu info lanjut tentang NECK,sila watsap/telegram saya di 013.4420.637.

In sha Allah saya akan tunjukkan anda jalan menuju kearah hidup yang kurus dan sihat.

Saya yakin anda mampu lakukan perubahan ini.

Semoga perkongsian yang sedikit ini memberi manfaat buat anda semua.

Saya doakan anda kurus dan sihat.

Sekian dulu,wassalam.



SILA DOWNLOAD 'EBOOK KURUS' DIBAWAH SECARA PERCUMA


http://www.noweveryonecankurus.com/lengkap




0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution