Social Icons

3 Syarat Utama Yang Anda Patut Tahu Untuk Turunkan Berat Badan


Assalamu'alaikum

Salam sejahtera dan salam kasihsayang saya hulurkan buat semua yang sedang melayari blog Amnurhuda.

Saya doakan anda sentiasa dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik.

Hari ni saya nak share 3 syarat utama jika anda nak kurus.


3 Syarat Utama Untuk Kurus.

Sekiranya anda benar-benar ingin kurus,anda wajib penuhi 3 syarat ni iaitu NAK,TAHU dan MAMPU.




Ramai orang nak kurus.

Ramai yang dah cuba untuk kurus.

Tapi...ramai juga yang gagal kurus.


Salah satu punca kenapa mereka gagal adalah kerana mereka tak memenuhi 3 syarat ini.



Anda NAK Kurus

Bukan sekadar NAK je tau,anda kena bersungguh-sungguh NAK kurus.

Bukan teragak-agak nak kurus atau nak tak nak je tapi anda kena yakin yang anda NAK kurus.

Ok,sekarang ni cuba anda tanya diri sendiri sekuat mana perasaan NAK turunkan berat badan tu?

Sebab apa anda NAK kurus?

Ini kerana bila sebab tak jelas,kita akan gagal.

Kalau sebab suka-suka,resultnya pun suka-suka.

Kalau sebab anda berada di tahap EXTREME,barulah result anda akan jadi EXTREME.

Nampak tak?





Anda TAHU cara NAK kurus

Bila anda ada kesungguhan NAK kurus,anda wajib TAHU cara NAK kurus.

Dengan berlapar sehari tak makan atau tak nak makan nasi sebab nak kurus,anda silap.

Itu bukan caranya.

Paham ke paham?

Kalau anda tak tahu cara nak turunkan berat badan anda boleh whatsap/telegram saya di 013.4420.637 atau anda boleh klik dan join channel ni http://telegram.me/jomKurusSihat 

In sha Allah kat situ saya akan kongsikan hampir setiap hari tip-tip kurus dan sihat untuk anda.


Anda MAMPU untuk kurus


Dan akhir sekali ialah MAMPU.

Bila anda betul-betul NAK kurus dan anda TAHU macamana nak kurus,anda perlu ada keMAMPUan untuk kurus.

Bila kita ada keMAMPUan untuk kurus,maka mudahlah proses penurunan berat badan kita.

Setelah anda sudah memenuhi 3 syarat utama ini,iaitu NAK,TAHU dan MAMPU maka yakinlah anda akan berjaya menempuh pelbagai cabaran sepanjang proses penurunan.

In sha Allah anda akan berjaya turunkan berat badan selagi anda ada usaha yang berterusan.

Ok,saya harap apa yang dikongsikan ini sedikit sebanyak membantu anda untuk turunkan berat badan.

Saya doakan anda kurus dan sihat.

Wassalam.



SILA DOWNLOAD 'EBOOK KURUS' DIBAWAH SECARA PERCUMA


http://www.noweveryonecankurus.com/lengkap







0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution