Social Icons

2 Perkara Wajib Anda Lakukan Jika Anda Nak Kurus!!


Assalamualaikum.

Salam kasih sayang buat semua.Saya doakan anda dikurniakan kesihatan yang baik dan rezeki yang melimpah ruah.

Terima kasih buat semua yang sudi singgah di blog Amnurhuda ini.

Hari ni saya nak share tip buat anda yang nak turunkan berat badan.

Semoga setiap entry saya sedikit sebanyak memberi manfaat buat anda semua.


Perkara yang wajib anda lakukan bila nak kurus

Sekiranya anda salah seorang dari golongan yang ingin kurus dan anda mahu memulakannya.

Anda wajib buat 2 perkara penting ini iaitu cari mentor dan cari ilmu.

Jika anda dah lama berusaha untuk kurus tapi anda belum ada 2 benda ni,memang agak sukar untuk anda capai impian anda.

Kemungkinan anda gagal berkali-kali dan akhirnya anda berputus asa.

Hasilnya anda masih seperti dulu,malah mungkin anda semakin bam bam.

So,sekarang anda perlu berubah.

Cari mentor,cari ilmu.






Carilah mentor

Jika anda serius nak kurus,saya nasihatkan carilah mentor.

Janganlah buat sendiri secara meng'khinzir' buta je.

Bila ada mentor,usaha anda akan jadi lebih mudah.Anda akan jumpa 'short cut' macammana nak turunkan berat badan dengan cara yang betul.

Takde la anda membazir masa yang lama,menghabiskan ribuan ringgit semata-mata nak kurus tapi hasilnya semakin bertambah berat badan.

Lagipun bila ada mentor in sha Allah anda takkan melanggar dinding atau melakukan kesilapan yang sama berulang-ulang kali..betul ke betul?

Sebabnya mentor kita dah lalui semua tu.Jadi,dia tahu cara dan jalan yang betul untuk kita lalui.

Best kan?

Carilah ilmu

Bila anda dah ada mentor,in sha Allah secara automatiknya anda juga akan dapat ilmu tentang bagaimana nak kurus.

Jika anda tak tahu cara nak turunkan berat badan dengan mudah saya cadangkan anda sertai program Now Every One Can Kurus (NECK).

Dalam program ni anda akan ada mentor dan juga ilmu yang melimpah.

In sha Allah anda terpaksa kurus.

JIka anda nak tahu dengan lebih lanjut tentang program ni sila whatsap/telegram saya di 013.4420.637.

In sha Allah saya sedia membantu anda.

Sekian dulu buat kali ini.Saya doakan Allah permudahkan urusan anda semua untuk turunkan berat badan.

Wassalam.


SILA DOWNLOAD 'EBOOK KURUS' DIBAWAH SECARA PERCUMA


http://www.noweveryonecankurus.com/lengkap



0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution