Social Icons

Hilang 17.4kg Dalam 2 Bulan



Assalamualaikum.

Terima kasih saya ucapkan buat pembaca blog Amnurhuda.

Saya doakan agar dipermudahkan segala urusan anda, hidup anda sentiasa dilimpahi kasih sayang dan rahmat Allah.

Hari ini ada satu testimoni dari peserta program NECK yang saya nak share dengan anda.




Hilang 17.4kg dalam 2 bulan

Akak ni join Program NECK pada 1 September 2015 dengan berat 65kg.

Selepas 2 bulan. Pada 30 Oktober 2015 berat dah turun sebanyak 17.4kg kepada 47.6kg.

Alhamdulillah.

Anda jangan tak percaya yer..

Akak ni :

i. Makan 5 kali sehari.
ii. Makan nasi setiap hari
iii. Bersenam hanya dari rumah.

Siap berpurdah lagi kan......

Dalam NECK, kami ajarkan cara untuk para peserta turunkan berat badan dengan pantas.

CUMANYA....

Result bergantung kepada individu itu sendiri.




Mereka yang berikan full komitmen. Akan dapat result yang SUPERB and amazing.

Mereka yang main main, akan dapat result yang main main.

So... Betul tak nama NECK tu sendiri.

NECK = Now Everyone Can Kurus.

Dah tak ada alasan untuk anda tak kurus.

Sertai Program NECK Batch 11 yang akan bermula pada 5 Disember 2015 nanti.

Untuk info lanjut anda boleh hubungi saya melalui watsap atau telegram 013-4420637(Nurul).

Saya doakan anda kurus dan sihat.


SILA DOWNLOAD 'EBOOK KURUS' DIBAWAH SECARA PERCUMA


http://www.noweveryonecankurus.com/lengkap










0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution