Social Icons

Aduhaiii Ayahku Kahwin Lagiii Part 1



Assalamualaikum.

Saya doakan anda yang sudi menziarahi blog Amnurhuda ini sentiasa dalam rahmat Allah selalu.

Alhamdulillah ayahku kawin lagi..hehe

24/10/2015 kali ke 3 ayah selamat diijabkabulkan.

Saya abadikan disini kenangan sekitar perkahwinan ayah yang berlangsung di umah mak tiri di Kulim.

Saya doakan semoga kebahagian ini berkekalan hingga akhirnya..aamiin.

Jom layan jer..


Selamat Berbahgia ayah & Mak

Tahniah ayah dan mak

Bersama anak menantu dan cucu

Ramai anak cucu Hj Ramli,ni belum abih lagi ni

Ayah dah bersedia ke?

Saya juga yang tak de nyer..huhu

Semoga bahagia ke akhir hayat


Bersedia untuk diakad nikah

 Memang Meriah






Ayah bersama cucu




cucu dan cicit ayah 


Rombongan kami 11 biji kereta yang terdiri daripada anak,menantu,cucu dan cicit serta anak tiri ayah dari arwah mak sebelum ini.

Memang meriah bila adik beradik ramai ni.

Macam best je tengok ayah kawin..hihi.

Apa yang penting ayah sekarang dah ada teman hidup dan kami semua sentiasa mendoakan kebahagiaan ayah.

Tahniah ayah dan mak baru.

31/10/2015 akan berlangsung kenduri sambut mak baru kat rumah ayah pulak.

Tunggu 'Aduhaii Ayahku Kahwin Lagi Part 2' pula yer. 




0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution