Social Icons

NECK Batch 1 Melepasi 100 hari!!

Assalamu'alaikum.

Salam kurus dan sihat.

Semoga semua pembaca blog ini dilimpahi rahmat dan kasih sayang Allah selalu.

Neck Batch 1

Program Neck Batch pertama bermula 1 hb Februari 2015 dan berakhir pada 11 may yang lalu.

Dan hari ni sebenarnya mereka sudahpun melepasi garisan penamatnya.

Result peserta selepas 100 hari

Setelah melalui pelbagai dugaan dan cabaran akhirnya mereka berjaya menamatkan program ini dengan jayanya.

Yang bestnya sepanjang program yang hanya berjalan secara online ini,mereka tak pernah tinggalkan nasi dalam pengambilan seharian.

Mereka wajib makan nasi.Jadual makan mereka pula adalah wajib makan 5 kali sehari.

Amacam best kan... 

Mereka makan secara berilmu,jadi apa yang nak dirisaukan...kan..kan..

Lagipun diorang ni ada mentor yang duk pantau aktiviti seharian mereka,hanya melalui telegram juga.

Jom kita tengok result mereka...

Mesti anda tak sabar nak tahu kan sapa yang turun paling banyak diantara mereka.

Tara...inilah resultnya.

Amacam??best kannn..



The Biggest loser Of Batch 1 Neck





Ini ialah Shahrizar.

Beliau adalah seorang ustazah di salah sebuah sekolah di Sabah dan beliau telah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 15.4 kg untuk tempoh 100 hari.

Tahniah ustazah Shahrizar!



Tiada yang mustahil. Anda buat anda dapat!

Inilah angka terbaik penurunan berat badan Batch 1 Now Everyone Can Kurus.

Anda rasa, konsep Now Everyone Can Kurus (NECK) berjaya atau tidak??

Tentulah BERJAYA! Kami dah buktikan...

Anda ingat susah nak menurunkan berat badan hanya dengan coaching berkonsepkan alam maya??

Susah sebab tak tahu cara. Kami dah buktikann..

Now Everyone Can Kurus hampir setanding dengan konsep Diet yg dijalankan oleh pakar2 diet yg sedia ada. 




Tahniah buat semua peserta NECK batch 1.

Kalau anda mahu jadi seperti Shahrizar, jom sertai kami di Now Everyone Can Kurus (NECK).

Kami akan bantu anda di Now Everyone Can Kurus.


NECK Batch 2,3,4 sedang berjalan.

Anda pula bila lagi?

Kata nak kurus...kan kan..



~jom kurus dari rumah~



0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution