Social Icons

Afi Dan Kebaikan Herbal Blend Multipurpose


Assalamu'alaikum.

Saya doakan anda semua yang menziarahi blog ini dimurahkan rezeki dan diberkati Allah selalu.

Semoga segala urusan kita hari ini di permudahkanNya.


5 bulan berlalu 



Hari ini,Afi dah pun 5 bulan.Tiga hari lepas Afi pergi klinik.

Afi kena cucuk,tapi tak nangis pun.Afi dah besar kan,dah jadi hero.

Hero mama ngan abah


Setakat cucuk jarum tu ala macam semut gigit jer.

Afi dah biasa kena gigit semut semasa tidur..hehe.

Mula la merah2 badan Afi,tapi alhamdulillah ada Herbal Blend.





Afi bersama herbal blend


Inilah teman rapat Afi sejak dilahirkan.

krim serba guna untuk seisi keluarga


Herbal Blend tak panas,memang sesuai untuk baby.

Dah 5 bulan usia Afi saya hanya guna krim ni je untuk Afi samaada sapu di perut,paha,celah paha,ruam susu ke,nyamuk gigit ke.

Saya pernah juga guna krim telon untuk Afi,tapi sebelum tu saya try untuk saya  dan suami dulu.

Krim telon ok tapi agak panas kut kalau untuk baby tambah2 kalau nak sapu kat muka. 

Kalau herbal blend ok je walaupun sapu dimuka sebab masa berpantang dulu Afi selalu kena ruam susu.

Jadi saya guna herbal blend ni je la.

Ada sekali tu tiba2 saya tengok tapak kaki Afi merah.

Saya sendiri tak tahu apa puncanya.


Tapi dengan Herbal Blend alhamdulillah dari hari ke hari saya sapu je dan akhirnya hilang begitu jer.





Sesuai untuk satu family

Bukan Afi saja yang guna krim ni malah satu family  guna.

Saya rasa kan herbal blend ni memang wajib ada dalam satu family,kalau dua lagi bagus.

ye la boleh di simpan dalam beg tangan satu.

Mana tau waktu berada diluar rumah kita memerlukan terutamanya yang ada anak kecil.

Best tau guna herbal blend ni,tak melekit.

Buat losyen pun best.

Lagipun dah 5 bulan ni tak abis lagi satu tiub saya guna herbal blend.

Tahan lama juga tu walaupun boleh dikatakan hari-hari Afi pakai.

Kalau anda nak cuba Herbal blend pm saya yer,memang best.

Tambah-tambah sapa yang ada baby tu,bagi saya wajib ada herbal blend.

Lebih selamat
Lebih berkesan
Lebih semulajadi

Harga pun berpatutan.Tak sampai rm30 pun.

Memang harga mampu milik..hehe

Kalau anda nak tahu tentang Herbal Blend lagi sila klik HERBAL BLEND.

Nak tidur sapu herbal dulu,buat losyen hehe



 Ok Afi nak tidur dulu,jumpa lagi.
 




0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution