Social Icons

Nak Kurus Wajib Makan Nasi!!


Assalamu'alaikum

Semoga semua pengunjung dan pembaca blog Amnurhuda dilimpahi kasih sayang dan rahmat Allah selalu.

Adakah anda tergolong dalam golongan obesiti?dan anda sedang berusaha untuk menurunkan berat badan...betul??

Adakah anda selalu mengelak daripada menjamah nasi?

Iyer??


Sapa kata nak kurus tak boleh makan nasi?

Selalu macam tu la,bila diajak makan nasi bagi alasan 'tak nak la,diet'..

Betul ke kalau tak makan nasi boleh kurus,kalau ye pun sampai bila?

Nanti dah kurus takkan tak makan nasi juga kut...ye la kang makan gemuk pulak...ishhh pantang sakan la macam ni.

Cuba tengok gambar ni,ni semua gambar yang di update oleh peserta NECK batch ke 3.



Diorang ni baru 6 hari join NECK.

Alhamdulillah mereka makan macam biasa,nasi tetap makan.

Cuma bezanya bersama NECK,mereka makan secara berilmu.

Mereka belajar cara mengira kalori dan mereka tahu berapa banyak kalori yang mereka perlukan.

Jadi mereka tak de masalah nak makan nasi.

Anda patut tahu sebenarnya bukan nasi penyebab anda gemuk.

Percayalah..Nak kurus lebih mudah kalau kita tahu caranya.

Caranya carilah ilmu,carilah mentor yang boleh ajar anda nak kurus dengan cara yang betul.

Saya doakan agar anda berjaya menurunkan berat badan anda.

Semoga anda kurus dan sihat.


Team NECK-Now every one can kurus
~jom kurus dari rumah~


SILA DOWNLOAD 'EBOOK KURUS' DIBAWAH SECARA PERCUMA


http://www.noweveryonecankurus.com/lengkap


0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution