Social Icons

KEHIDUPAN LEBIH SIHAT SEJAK JOIN PROGRAM NOW EVERY ONE CAN KURUS(NECK)


Assalamu'alaikum

Salam sayang buat semua.

Semoga anda semua dilimpahkan rahmat dan kasih sayang Allah selalu.

Hari ni saya nak share sebahagian dari feedback peserta NECK tentang kesihatan mereka sejak menyertai program ini.

Sebenarnya niat asal mereka nak join NECK ni hanyalah untuk kurus,tapi apa yang mereka dapat syukur alhamdulillah kehidupan mereka berubah kearah gaya hidup yang lebih sihat.

Maka terpaksalah mereka kurus dan sihat.


Feedback peserta Neck 1



15/4 Genap 2 minggu saya join NECK.

Penurunan berat badan sebanyak 3.2kg dalam 2 minggu buat diri ini memang saya tak percaya.

Dulu sebelum join NECK, di kepala hanya fikir nak kurus. 

Tapi selepas join NECK ni Ara tahu matlamat utama NECK ni ditubuhkan.

Matlamat utama untuk SIHAT disamping terpaksa KURUS.

Di sini Ara dapat banyak ilmu yang buat perubahan pada diri Ara. 

Perubahan pertama yang Ara rasa ketika Ara solat. 

Dulu time solat mesti nak tahiyat akhir cepat abis. Sebab kaki terasa sakit.
 
Tapi sekarang semua to hilang selepas Ara fokus dalam NECK.

Selain itu, di sini Ara diajar cara makan dengan betol seperti makan 5 kali sehari dan pengambilan kalori.

Sehingga sekarang gastrik pon Ara tak rasa selama join NECK. 

Bukan hanya Ara diajar untuk kawal pemakanan. Tapi Ara juga diajar cara senaman yang betul. 

Ara belum puas dengan keputusan ni sebab Ara masih ada 85 hari untuk mencapai matlamat.

Dengan keputusan penurunan berat badan pada hari ini membuatkan Ara lebih yakin untuk hidup lebih sihat.


Feedback peserta Neck2



Baru beberapa minggu join NECK. Dah ada improvement dalam kesihatan tubuh badan.

Sebelum ini selalu rasa kebas dan sakit bila bangun, tetapi selepas menyertai NECK dah hilang rasa kebas dan sakit.

Syukur Ya Allah..


Jom... Amalkan gaya hidup yang betul.


Feedback peserta Neck3




"Terima kasih... Dan Alhamdulillah sebb dipertemukan dan dijodohkan dengan NECK.

Last 2 month saya menderita sakit akibat slip dics. 

Alhamdulillah dengan ilmu, bantuan tunjukkan ajar, dari coach saya rasa lebih sihat sekrang. 

Alhamdulillah sangat, Kalau tidak.. sakit dibahagian tulang belakang bawak terus ke seluruhan kaki. 

Kesakitan tu amat sangat ketara terutama waktu bangun pagi, semua kerja jadi terbatas. Kerja di pejabat dan juga kerja2 rumah. Paling lama saya boleh duduk hanya 2 jam. Itu maksimun. Dan saya perlu baring untuk redakan kesakitan.

Tapiii....... 

Dengan dipertemukan dngan program ini saya rasa sangat berlainan dengan izin Allah.

Walaupun agak terlewat sedikit menyertainya, walaupun baru seminggu.. tapi saya sudah dapat rasakan perubahannya... 

Sangat2 teruja dan bersyukur. Semangat tu makin berkobar untuk jadi lebih sihat.

Sbb dengan SIHAT kita boleh nikmati hidup ni dengan selesa dan happy bersama orang2 tersayang 
 
Alhamdulillah dan terima kasih..."



 Feedback peserta Neck 4





Dulu akak ni suka ajak suaminya makan di luar...

Sanggup tunggu sampai lewat malam sebab nak makan di luar...

Sebab itu lah punca dirinya menjadi bam bam...
Selalu makan yang tidak sihat dan makan malam terlalu lewat..


Cakap dengan kawan sebelah...kesian..

Itu dulu... Sebelum join NECK...

Sekarang tidak lagi... Jadual makan nya sudah berubah.. lifestyle nya juga semakin berubah...

Sejak disiplin waktu makan yang di ajar di NECK, beliau kembali ceria...

Bangun pagi sentiasa segar. Perut pun tak la rasa lapar walaupun tidak ambil makanan berat pada waktu malam.

Disiplin untuk workout pun semakin mudah..

Suami lebih mudah beri bantuan menjaga anak2 sepanjang beliau workout di rumah.

Malah setiap hari suami yang mendorong dan memberi semangat untuk teruskan workout maintain 30minit setiap hari...

Pastinya beliau gembira walaupun baru 2 minggu beratnya sudah berjaya turun 3kg.

Amacam??

Best ke best

Mudahnya mahu kurus..jika anda tahu caranya..

Syukur ya Allah...

Kau beri peluang kepada kami untuk bantu mereka di luar sana menambah baik tahap kesihatan mereka.

Saya doakan anda sihat dan kurus.

Team NECK
Now Every One Can Kurus
~Jom kurus dari rumah~
Nurul
013-4420637


0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution