Social Icons

Pertandingan Now Every One Can Kurus (NECK)


Assalamu'alaikum...

Saya doakan semua yang sedang membaca blog Amnurhuda sentiasa dilimpahi kasih sayang dan rahmat Allah.

Hari ni saya nak kongsikan satu projek yang telah dijalankan oleh Empayar Maria Firdaus iaitu Projek Now Every One Can Kurus (Neck).

Projek ini dijalankan untuk membantu kebanyakan rakyat Malaysia menyelesaikan masalah obesiti mereka dengan lebih mudah dan praktikal.

Sesiapa yang menyertai projek ini secara tidak langsung dapat menyertai pertandingan yang diadakan iaitu Pertandingan Now Every One Can Kurus (NECK).

Pertandingan NECK

Sebelum pertandingan ini diadakan,semua formula mudah didalam  ebook ini telah pun berjaya dibuktikan oleh mereka ini termasuk penulis ebook ini sendiri.


Penulis ebook Now Every One Can Kurus




Hasilnya mereka berjaya menurunkan berat badan secara sihat dan hasrat penulis sendiri sekiranya beliau berjaya menurunkan berat badannya,beliau nak bantu rakyat malaysia yang obesiti untuk menjadi kurus dan sihat seperti beliau.

Maka terhasil lah ebook ini.

Nak tak kurus seperti mereka??

Kalau anda serius,anda wajib baca ebook ini.

Kalau belum baca sila download secara PERCUMA  di sini.


 Hadiah Pertandingan


Semua peserta pertandingan berpeluang memenangi hadiah yang ditawarkan iaitu:

Tempat pertama - Rm1000

Tempat Kedua   - RM500

Tempat Ketiga  - RM300

Pertandingan ini akan dimulakan pada 1 februari 2015 dan ianya akan berjalan selama 100 hari.

Woww kurus dalam masa 100 hari,berpeluang memenangi wang tunai lagi.

Amacam?? Fuhh rugi sapa tak join.Saya lain la,dah ternyata kurusnya..hehe

Selepas tarikh ni kalau masih ada yang berminat mungkin boleh dipertimbangkan lagi untuk menyertainya ataupun kemungkinan akan diadakan lagi batch ke2 selepas ini.

In sha Allah. 

Sekiranya anda belum baca lagi ebook Now Every One Can Kurus anda boleh dapatkannya secara PERCUMA di sini atau whatsap/telegram ke no 013-4420 637.Saya akan bagi linknya.


Terima kasih kerana sudi membaca sampai di sini.

Selamat membaca Ebook NECK!!



Nak kurus,biar kurus dan sihat
~Nurul~



0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution