Social Icons

Vita-lea For Children-Multivitamin Terbaik Untuk Kanak-Kanak!!!


Assalamu'alaikum...

Saya doakan anda yang sedang membaca blog ini sentiasa dirahmati Allah selalu.

Semoga anda ceria-ceria selalu disisi insan tersayang.

Anda mesti pernah terdengar sebelum ni kan Multi-vitamin Vita lea,tapi yang tu untuk orang dewasa(boleh baca kat sini).

Hari ni saya nak bagitau tentang Vita lea untuk kanak-kanak pula.

Ha baru best kan..asyik mak ayah jer duk telan multi vitamin,anak-anak pun nak sihat juga.Tahun baru ni Shaklee dah kembalikan Vita lea untuk anak-anak setelah lebih setahun tiada di pasaran.


Sekarang ia kembali dengan formulasi yang lebih baru.

 


Fuhh...larat ke anak-anak kita nak makan semua ni untuk mendapatkan semua nutrien yang ada dalam Vita lea for children ni??

Lagi senang ambik jer Vita lea ni kan..lagipun belum tentu apa yang kita hidangkan untuk anak-anak kita seharian menyamai semua ini. 


 
Ini pula perbandingan antara formula vita lea yang lama dan yang baru.

Nampak tak perbezaannya??mesti la yang baru lebih baik kan..


Perbandingan Multivitamin Shaklee dengan brand lain.

  
Kembali berada di pasaran awal tahun baru ni Shaklee dengan murah hatinya terus buat promosi hebat untuk Multi vitamin kanak-kanak ni.

Beli 3 percuma 1,selalunya Shaklee buat promosi beli 6 percuma 1.

Ini bermakna bulan ni sapa yang beli 6 percuma 2 la yer.

Amacam?best tak??

Ok sapa yang rasa nak berikan multivitamin terbaik untuk anak-anak,jangan segan jangan malu pm jer saya ok.

Kalau anda nak tahu vitamin apa lagi yang sesuai untuk anak-anak,anda boleh baca di sini.

Sehingga berjumpa lagi.Terima kasih kerana sudi membaca.

Semoga entry kali ini memberi manfaat buat kita semua. 


---------------------------------------------------------------------------------------

Ingin mendapatkan supplement yang sesuai untuk anda dan keluarga anda?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah ?
 

Pm/sms/Whatsap : 013 4420 637 untuk:

**Free consultation

**
Affordable Price

**Bisness Opportunity with Shaklee

Add saya di FB : Nurulhuda Ramli
Sila Like Page   : Annur Falah Solution


0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution