Social Icons

Set Rambut Shaklee


Assalamu'alaikum.

Hii semua,sihat ke?Saya doakan anda semua sihat selalu,dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik.

Pagi semalam ada seorang customer ni bertanya tentang supplement untuk rambut.

Kata beliau,rambutnya banyak sangat gugur.Dah tu berkelumumur pula.
Tak de sapa yang suka bila rambut gugur kan..

Sebenarnya Shaklee memang ada produk khas untuk penjagaan rambut.

Namun saya sendiri kurang fokus untuk produk tu sebab saya sendiri belum mencubanya.

Saya lebihkan kepada vitamin dan supplement untuk kesihatan tubuh badan kita.

Ternyata masih ramai yang mengambil berat tentang kesihatan rambut.

Ye la rambut tu kan mahkota tambah-tambah lagi bagi wanita.

Bila dah ada orang tanya maka wajib la saya jawab kan,so..pencarian pun bermula.

Saya bertanya dalam group MFMS tentang produk ni,saya google mencari info2 berkaitan dan juga testimoni-testimoni pengguna produk ni.

Kiranya nak jawab soalan pun bukan main hantam jer..kena study la dulu...tambah-tambah kalau kita sendiri belum merasai kehebatan sesuatu produk tu.

Kalau produk yang kita dah biasa guna tak de masalah la..senang citer kan sebab kita dah rasa.

ok saya harap customer ni berpuas hati dengan apa yang telah sampaikan kepada beliau.

Di sini saya nak kongsikan juga bersama pembaca-pembaca Amnurhuda tentang set penjagaan rambut Shaklee ni.

Semoga bermanfaat buat semua.Kepada yang mempunyai masalah seperti customer ni boleh la cuba set shaklee ni,lagipun ianya bebas dari bahan kimia.

Shaklee memang sentiasa selamat,sentiasa berkesan dan sentiasa semulajadi.

Jadi...Gunalah tanpa was-was.

Set Penjagaan Rambut Shaklee



1.Long Lasting Finishing Spray

-"Medium hold" memastikan gaya rambut tidak berubah.

-Memberikan perlindungan uv

-Menguruskan rambut yang dikeriting halus dan rambut yang mudah kusut.

2.Revitalizing Shampoo

-Humektan bertindak bagi melicinkan kutikel rambut dan melebatkan rambut.

-Sistem pembersih yang lembut dan berpaten.

-Menyegarkan dan menyeimbangkan kulit kepala rambut tanpa terlalu melembabkan atau mengeringkannya.

3.Lightweight Conditioner

-Melicinkan dan melembabkan rambut tanpa menjadikannya terlalu melekit.

-Mengembalikan elemen struktur supaya rambut kelihatan lebat,berkilat dan sihat.

-Menghilangkan kesan statik agar rambut mudah digayakan dan diurus.

4.Puryfying Shampoo

-Membersih dengah menyeluruh,menyingkirkan sisa-sisa produk fesyen rambut,pengumpulan mineral dan bahan-bahan tercemar persekitaran lain.

-Mengekalkan keseimbangan lipid dan lembapan semulajadi serta tidak melunturkan warna rambut.

-Ideal untuk mengawal lapisan kulit kepala yang sihat,rambut juga tiada berkelemumur .

5.Replenishing Conditioner

-Perapi dan pelembap yang pekat bagi rambut yang berkilat dan lembut.

-Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki hujung rambut bercabang.

-Menguatkan rambut dengan protein dan humektan yang berasal dari alam semulajadi.

6.Nourishing Scalp Treatment

-Menyelesaikan semua masalah rambut dengan serum yang amat mudah di serap oleh kulit bagi melancarkan peredaran,menentang faktor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala.

Ok yang kat atas tu adalah set penjagaan rambut dibilik mandi dan sesuai untuk mereka yang tak suka nak telan pil.

kalau anda tak de masalah dengan pil atau lebih suka memilih supplement untuk di telan shaklee juga menyediakan rawatan rambut dari dalam.



1. Zink
2. ESP
3. B Complex 

Jadi lepas ni anda yang menghadapi masalah rambut gugur dan juga kelemumur boleh la mencuba set penjagaan rambut Shaklee.


Testimoni Pengamal Set Penjagaan Rambut Shaklee.










Setakat ini dulu perkongsian saya.Saya harap ianya sedikit sebanyak membantu mereka yang mempunyai rambut yang bermasalah.

Dengan set penjagaan rambut Shaklee,in sha Allah anda akan mencapai rambut yang sihat dan cantik.

Terima kasih kerana sudi membaca.

Selamat mencuba.

---------------------------------------------------------------------------------------

Ingin mendapatkan supplement yang sesuai untuk anda dan keluarga anda?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah ?
 

Pm/sms/Whatsap : 013 4420 637 untuk:

**Free consultation

**
Affordable Price

**Bisness Opportunity with Shaklee

Add saya di FB : Nurulhuda Ramli
Sila Like Page   : Annur Falah Solution



1 comments:

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution