Social Icons

Herbal Blend Multipurpose Cream


Assalamu'alaikum.

Hari ni saya nak berkongsi tentang kelebihan satu lagi produk shaklee tetapi kali ni berbentuk krim.

Krim ni diperbuat daripada ekstrak herba semulajadi termasuk sage,horse chestnut yarrow dan rosemary.

Ok sekarang saya memperkenalkan krim tersebut.Jeng jeng jeng...Inilah dia 'HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM'.


Bila sebut multipurpose ha maknanya pelbagai guna la kan..

Jom kita tengok apa yang bestnyer krim ni.


Kelebihan krim Herbal Blend

-Melembutkan kulit yang kasar dan pecah2 seperti di siku atau di tumit.

-Masalah ruam

-Masalah gatal-gatal

-Demam panas(sapu ke seluruh badan)

-Hilangkan parut demam campak

-Memecahkan lemak...urutkan di bahagian perut.

-Kulit melecet

-Gigitan serangga

-Sebagai losyen harian

-Untuk kulit yang kering

-Terkena minyak panas.




Apa yang bestnya krim ni tak berminyak.Mesti ramai suka.

Testimoni pengguna.














 Sekarang saya pun dah mula jadikan krim Herbal Blend ni sebagai benda yang wajib ada kat dalam rumah ni.


Tak rugi memiliki krim Herbal Blend ni sebab satu family boleh dapat manfaat darinya bermula dari baby hinggalah warga tua.

Lepas ni pastikan anda pun dapatkan krim ni buat spare kat rumah ataupun dalam kereta ker,dalam handbag ke.

Senang digunakan tambah2 lagi kalau ada anak-anak kecil.

Mulai sekarang bertukarlah kepada krim herbal Blend kerana ianya diperbuat daripada tumbuhan dan yang penting kandungannya tiada bahan kimia.

---------------------------------------------------------------------------------------

Ingin mendapatkan supplement yang sesuai untuk anda dan keluarga anda?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah ?
 

Pm/sms/Whatsap : 013 4420 637 untuk:

**Free consultation

**
Affordable Price

**Bisness Opportunity with Shaklee

Add saya di FB : Nurulhuda Ramli
Sila Like Page   : Annur Falah Solution







0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution