Social Icons

Peranan Suami Bila Isteri Buat Bisnes


Assalamu'alaikum.


Kalau dulu-dulu orang lelaki lebih kuat berkerja berbanding orang perempuan.

Orang perempuan ni dah tahu dah keja dia kat rumah je terutamanya di dapur la.

Kalau dulu hanya orang lelaki yang berfikir tentang pendapatan keluarga,tapi zaman sekarang dah berubah.

Bila wanita mula bekerja

Tuntutan hidup yang semakin mendesak,taraf hidup semakin meningkat menyebabkan ramai kaum wanita melibatkan diri dalam mencari rezeki.

Wanita mula memainkan peranan sebagai isteri dan pada masa yang sama sebagai pembantu suami dalam mencari nafkah kehidupan berumahtangga.

Hebat kan wanita?mampu memikul dua tanggungjawab berbeza,itu belum lagi sebagai seorang ibu.

Bila mempunyai anak wanita semakin memainkan peranan penting dalam sesebuah rumahtangga.

Peranan Suami 
 
Disinilah kaum lelaki harus memahami tugasan wanita dan turut campurtangan dalam urusan rumah tangga.

Kalau wanita mampu membantu suami menambahkan pendapatan keluarga,lelaki juga seharusnya membantu para isteri dalam urusan rumahtangga.

"Berat sama di pikul,ringan sama di jinjing"

Baru betul kan..

Kebelakangan ni ramai isteri termasuk saya mula belajar berbisnes samada online atau pun offline.

Semuanya bukan untuk diri sendiri,tapi untuk kepentingan keluarga.

Maka para suami berilah sokongan dan kerjasama sepenuhnya terhadap isteri yang begitu bersemangat untuk membantu anda.

Jadi di sini saya nak kongsikan satu video khas untuk anda para suami.

Wajib tonton

video


Nasihat kepada para suami

Berilah sokongan kepada isteri anda.Janganlah memperkecilkan usaha murninya untuk meringankan beban anda.

Sekiranya anda berminat untuk mendapat Ebook PERCUMA sila dapatkan dibawah ini.

Kisah motivasi penuh inspirasi


Ebook ini mengisahkan tentang Maria,seorang engineer yang asalnya tak pernah menjual walaupun sebatang pen.

Namun akhirnya beliau terpaksa berhenti kerja apabila bisnes online yang dijalankan dengan sokongan suami tercinta menjadi huru-hara.

Sekarang beliau hanya berbisnes online di rumah dan pendapatan yang diraih mencecah 5 angka sebulan.

Untuk makluman anda, ebook ini sudah didownload lebih daripada 5000 orang dari seluruh Malaysia. Ramai yang memberi feedback positif dari ebook ini.

Sekiranya anda rasa entry ni bermanfaat kepada semua mohon tekan butang LIKE dibawah agar manfaatnya dapat dikongsikan kepada yang lain.




Dapatkan ebook usahawan PERCUMA.
Sila download di sini.

---------------------------------------------------------------------------------------

Ingin mendapatkan supplement yang sesuai untuk anda dan keluarga anda?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah ?
 

Pm/sms/Whatsap : 013 4420 637 untuk:

**Free consultation

**
Affordable Price

**Bisness Opportunity with Shaklee


Add saya di FB : Nurulhuda Ramli
Sila Like Page   : Annur Falah Solution


0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution