Social Icons

PERFOMANCE-Rahsia Kekal Bertenaga


Assalamu'alaikum...

Alhamdulillah dipanjangkan umur dapat lagi saya menulis di blog ini.Semoga semua pembaca blog amnurhuda juga sentiasa sihat dan senyum sokmo :)

Hari ni saya nak bercerita tentang minuman tenaga atau minuman sukan yang pertama bagi para atlet di Amerika Syarikat.




Perfomance juga telah direka khusus dan menjadi pilihan utama para angkasawan NASA,Amerika Syarikat,Para atlet bertaraf antarabangsa dan pengembara terkemuka.Ini kerana minuman ini telah banyak membantu mereka dalam mencipta rekod dunia baik dalam sukan atau aktiviti pengembaraan.

Ujian klinikal membuktikan rumusan ekslusif OptiCarb yang sudah dipatenkan ini akan meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda,memberikan tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam tubuh.

Berbanding dengan minuman sukan yang lain,Perfomance mempunyai lebih 67% otot glikogen(sumber tenaga) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera.

Manfaat Utama Perfomance:

1. Meningkatkan Daya ketahanan badan-memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat,menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal,meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.

2.Membekal tenaga &daya ketahanan fizikal .

3.Mencegah penyahhidratan - mengurangkan kehausan,mencegah penyahhidratan,melembabkan kulit dan kelihatan muda.

4.Mengekalkan paras gula- Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga otot dan percepatkan sembuhan akibat kecederaan otot.


Golongan yang sesuai mengambil Perfomance sebagai hidangan :


  • Para atlet
  • Mereka yang berpuasa
  • Sebelum dan selepas pembedahan
  • Mereka yang suka tidur lewat malam
  • Orang yang keletihan
  • cirit-birit
  • Tiada selera makan
  • Rendah paras gula
  • Kepeningan
  • Ibu hamil
  • Ibu menyusu

Testimoni penggemar Perfomance 











Perfomance sesuai diminum pada bila-bila masa dan dimana sahaja.Enak diminum begitu sahaja atau dicampurkan bersama minuman lain.


Jadikan Perfomance minuman enak seisi keluarga.Minggu depan dah nak puasa.Set yang amat digalakkan sempena puasa ialah set Mighty 3 Gems ( Performance,ESP dan Mealshake).Ha elok la tu..boleh buat persiapan dari sekarang,nanti tak de la lesu je dibulan puasa.


Terima kasih kerana sudi membaca.

Jika anda suka entry ini,mohon tekan LIKE button dibawah.Semoga ianya turut memberi manfaat kepada orang lain. 

 ---------------------------------------------------------------------------------------
Ingin mendapatkan supplement yang sesuai untuk anda dan  
keluarga anda?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk 
 
di rumah ?  Pm/sms/Whatsap : 013 4420 637 untuk:

**Free consultation

**Affordable Price

**Bisness Opportunity with Shaklee
 

 Add saya di FB : Nurulhuda Ramli
 
 Sila Like Page   : Annur Falah Solution





0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution