Social Icons

SET RESEDUNG SHAKLEE

Assalamu'alaikum...

Boleh dikatakan semua dari kita ada resedung,cuma banyak atau sedikit je...betul kan.

Resedung berpunca akibat jangkitan bakteria keatas hidung dan rongga sekelilingnya.

Resedung atau sinus sebenarnya adalah rongga2 didalam tulang muka sekeliling hidung.Rongga ini bersambung ke hidung melalui saluran2 yang sangat kecil.




Biasanya lendir dihasilkan oleh rongga2 ini setiap masa dan disalurkan ke dalam hidung.Jika aliran dari sinus ini tersumbat ,maka lendir ini akan berkumpul seterusnya kuman bakteria akan membiak didalam rongga sinus.

Ini menyebabkan penghasilan nanah dan juga bengkakan didalam lapisan hidung.


Adakah anda menghadapi masalah resedung??kenali tanda2 atau gejala berlakunya resedung...



Gejala2 resedung:

1.Hidung tersumbat

2.Lendir dari hidung dan tekak

3.Sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata.

4.Sakit tekak berpanjangan dan berulang.

5.Demam atau rasa tak sedap badan.

6.Alahan hidung seperti bersin,gatal hidung,dan sebagainya.


Apakah pilihan anda untuk merawat masalah ini?

Adakah anda lebih suka kepada cara lama untuk merawat samaada dengan menggunakan asap ataupun memasukkan cecair kedalam hidung??semua tu amat memeritkan dan memerlukan rawatan yang berulang-ulang.

Ataupun memilih untuk bertukar cara baru yang lebih mudah dan tidak memeritkan iaitu dengan mengamalkan vitamin dan supplement daripada Shaklee.

Kelebihan SET RESEDUNG SHAKLEE bukan hanya merawat masalah resedung malah memberi kesihatan yang lebih baik kepada anda.

Tak rugi kan??

Jom kita tengok plak apa yang terdapat dalam SET RESEDUNG SHAKLEE ni dan apa manfaatnya:



1. Vitamin C - Ianya sebagai antioksidan yang baik.Sangat penting untuk meningkatkan antibodi seseorang.

2. B Complex - Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon.

3. Alfalfa - Mengurangkan keradangan sakit itu sendiri.
               
   Mereka yang menghidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil alfalfa sebagai supplement.

 ok...Sekarang anda yang menentukan mana satu yang menjadi pilihan untuk anda merawat masalah yang selama ni menggangu kehidupan harian anda.

Sekiranya anda ingin mengetahui kelebihan setiap item dalam set diatas,anda hanya perlu klik pada item tersebut.Contohnya anda nak tahu apa lagi khasiat Alfalfa ni,so..anda klik jer  kat perkataan Alfalfa tu.Anda akan dibawa untuk membaca tentang alfalfa.








Sekiranya anda memilih cara baru yang lebih menyihatkan jangan malu jangan segan untuk bertanya dan selesaikan masalah anda.

Saya sedia membantu anda.

 ---------------------------------------------------------------------------------------
Ingin mendapatkan supplement yang sesuai untuk anda dan  
keluarga anda?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk 
 
di rumah ?  Pm/sms/Whatsap : 013 4420 637 untuk:

**Free consultation

**Affordable Price

**Bisness Opportunity with Shaklee
 

 Add saya di FB : Nurulhuda Ramli
 
 Sila Like Page   : Annur Falah Solution





0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution