Social Icons

PENYAKIT TIGA SERANGKAI!!! JANGAN BIARKAN PARAH!



Assalamualaikum,

Semoga sahabat2 semua berada dalam lindungan Allah selalu.Saya doakan semuanya diberikan kesihatan yang sempurna.

Anda pernah dengar Penyakit 3 Serangkai??? Ianya dikaitkan dengan DIABETES, DARAH TINGGI dan SAKIT JANTUNG. Zaman dulu-dulu orang selalu cakap ini 'penyakit orang-orang kaya'. 

Tapi hakikatnya zaman sekarang ni penyakit ni boleh dihidapi oleh sesiapa saja, tak kisah golongan kaya mahupun miskin. Jom kita renung2kan..agak2 apa la masalah kita ye?

Macam yang kita tahu, pemakanan kita zaman sekarang ni dah tak sama macam pemakanan nenek moyang kita zaman dahulu.

Dulu makanan semua homemade, banyak ulam-ulaman, sayur-sayuran. Semuanya fresh. 

Tapi sekarang? Kita dah semakin sibuk dengan urusan seharian, jadi makanan pun semua yang express. Penuh dengan lemak, kolesterol, gula, bahan pengawet dan perisa tambahan.  

Jadi, entry kali ni saya nak share tentang VIVIX SHAKLEE yang memang sesuai untuk pesakit 3 serangkai ni. Vivix adalah salah satu produk Premium Shaklee, yang telah terbukti berkesan dalam menangani pelbagai jenis masalah kesihatan.



Di bawah ini adalah testimony mereka yang telah menggunakannya.

Mudah-mudahan dengan usaha pengambilan supplement ini, dapatlah kita membantu keluarga dan sahabat-sahabat yang menghadapi masalah ini.

Cegah sebelum terlewat. Kita mampu mengubahnya!! Semoga para penghidap penyakit 3 serangkai ini tidak sampai ke tahap kena potong kaki akibat diabetes, atau pun stroke akibat tekanan darah tinggi..

Untuk maklumat lanjut tentang VIVIX, boleh baca di SINI yer..

Jom kita layan testimony-testimony ni dulu:-








Anda nak cuba? atau nak hadiahkan buat ibubapa atau orang tersayang??

Bahagiakan kehidupan ahli keluarga anda dengan pemberian yang cukup bernilai ini.

 Kesihatan orang yang tersayang adalah sesuatu yang membahagiakan.

 ---------------------------------------------------------------------------------------
Ingin mendapatkan supplement yang sesuai untuk anda dan  
keluarga anda?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk 
 
di rumah ?  Pm/sms/Whatsap : 013 4420 637 untuk:

**Free consultation

**Affordable Price

**Bisness Opportunity with Shaklee
 

 Add saya di FB : Nurulhuda Ramli
 
 Sila Like Page   : Annur Falah Solution




0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution