Social Icons

OSTEMATRIX


Assalamu'alaikum...

Dah lama rasanya tak menulis...kekeringan idea...tapi tak leh biar lama2...nanti terus jadi malas.Walaupun kurang idea tetap nak menulis juga...bila dah start menulis barulah idea pun datang...macam start kereta...bila enjin dah berbunyi...jalan la.

Hari ni nak citer pasal penyakit yang selalu mengganggu hidup seharian kita,bukan saja orang tua malah yang muda pun dah alami situasi ni.Anda mesti pernah kan rasa sakit badan,lenguh2,kebas kaki tangan,sakit pinggang dan belakang,dan juga sakit gigi.Itu tandanya kita kekurangan kalsium dalam tubuh badan.



Situasi ini adalah amat biasa bagi ibu mengandung kerana terpaksa berkongsi kalsium dengan kandungannya.Masa saya hamil anak ke3,memang saya alami sakit pinggang yg amat teruk sehingga terpaksa diurut oleh mak bidan.Baca kisah tersebut disini.

Masa tu saya tak kenal Shaklee lagi...huhu.Saya guna minyak angin je la..memang saya minum juga susu tapi kadang2 tak tertelan la..hehe.Biasa la ibu hamil...tidur malam pun lenguh sana lenguh sini..yang jadi mangsa suami la...jadi la tukang urut tak profesional...haha.

Gigi pun selalu berdarah masa menggosok...nampak sangat kan kekurangan kalsium.

Sekarang ni semua masalah ibu hamil dapat diselesaikan oleh produk Shaklee..seronoknya syukur alhamdulillah.Rasa macam nak hamil la plak...saya pun nak cuba juga.

Salah satunya Ostematrik.Bagi sesiapa yang tak suka minum susu atau selalu terlupa nak minum susu..Ostematrik adalah pilihan terbaik anda untuk menggantikan susu.



Telan jer 4 biji sebelum tidur bagi yang tak minum susu langsung atau cukup la 2 biji bagi yang minum susu.kan senang...tak payah bancuh2 kan..nak bawa kemana2 pun senang.

Sekarang walaupun saya tak mengandung,saya tetap amalkan Ostematrik sebab saya sayangkan tulang saya...tak nak terkena osteoporosis(penyakit tulang rapuh).

Ostematrik ni juga bagus untuk mengurangkan sembelit,terutamanya untuk ibu menyusu.Kalau ada masalah susu merudum masa datang period,Ostematrik pun dapat membantu meningkatkan penghasilan susu. 

Untuk info lanjut berkaitan produk kehamilan,berpantang dan menyusu sila layari disini.

Untuk pengetahuan semua....bulan ni bulan promosi Ostematrik beli 6 percuma 1..boleh la buat stok,tahan lama sikit..kalau susu tak leh buat stok banyak2 ,takut rosak..apalagi kalau dah buka tapi tak minum2...kan buang jer akhirnya.




Sama2lah kita memelihara tulang kita agar dapat digunakan hingga keakhir hayat.Hargailah dan peliharalah dengan baik anugerah terindah dari Allah untuk kita ini.

Semoga dapat memberi manfaat bersama,terima kasih kerana sudi membaca.

Jumpa lagi.



 ---------------------------------------------------------------------------------------
Ingin mendapatkan supplement yang sesuai untuk anda dan  
keluarga anda?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk 
 
di rumah ?  Pm/sms/Whatsap : 013 4420 637 untuk:

**Free consultation

**Affordable Price

**Bisness Opportunity with Shaklee
 

 Add saya di FB : Nurulhuda Ramli
 
 Sila Like Page   : Annur Falah Solution



0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution