Social Icons

CARA NAK JADI AHLI SHAKLEE DAN KELEBIHAN MENJADI AHLI.


Assalamu'alaikum...

Untuk pengnetahuan pembaca Blog Amnurhuda,saya mula terjebak dengan Shaklee selepas saya habis membaca ebook ni.
 
 http://www.ebookniaga.com/sorryboss/nurulhudaramli


Saya rasa saya memang patut join kalau saya nak ubah kehidupan saya kepada yang lebih baik.Lagipun Shaklee menjual produk kesihatan,tak rugi kalau saya join sebab zaman sekarang kesihatan cukup penting untuk dijaga.


Sambil2 saya menjaga kesihatan saya dan keluarga ,saya boleh berbisnes sekali...yela kan kita dah cuba,kita dah dapat kebaikan sesuatu produk,jadi memang patut kita kongsikan dengan rakan2 kan.

Mungkin mereka juga mendapat manfaat juga dari perkongsian kita.Kadang2 apa yang kita  kongsikan secara tak langsung dapat menyelesaikan masalah orang lain tanpa kita sendiri sedar .

Kan bagus tu... 

Kalau ada yang berkeinginan nak join Shaklee tetapi masih tak tahu caranya,kat sini saya cuba terangkan.

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-


1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU


2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi saya untuk mendaftar, atau pergi sendiri ke Branch Shaklee dan gunakan Shaklee  ID saya 1026005 (NURULHUDA BT RAMLI) sebagai SPONSOR.


Senang jer nak jadi ahli Shaklee ni.

Cuma daftar, gunakan produknya, kumpul points dan bila anda dapat certain points dalam sebulan, anda dapat CASH BONUS. Best kan. Makan sendiri je pun dah boleh dapat bonus.


Jadi bonus tu dah boleh cover cost produk yang anda makan setiap hari. Kan dah jimat kat situ.





KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)


2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.


3) BERPELUANG membuat biznes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan MENTOR.


4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP kami Maria Firdaus' Millionaire In Shaklee (MFMS) untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.


5) Mereka yang register dengan saya, saya akan masukkan mereka dalam sebuah group Shaklee di Facebook. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.


Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.


Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.


Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah.


Sebab tu saya sendiri rasa semakin seronok berbisnes Shaklee ni sebab saya sentiasa tahu saya tak keseorangan.Saya ada kawan2 dalam group yang sentiasa sudi membantu,saya ada mentor yang tak jemu2 memberi nasihat,tip2 berbisnes ,kata2 perangsang  hampir setiap hari.

Semangat saya semakin membara2 untuk berjaya bersama2 mereka.Doakan saya yer...berjaya dan kaya dunia akhirat.

Sila download ebook ni dan baca..anda akan terasa bahangnya...


 http://www.ebookniaga.com/sorryboss/nurulhudaramli



0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution