Social Icons

OMEGA GUARD SHAKLEE




Omega guard merupakan minyak ikan yang terbaik di dunia,
Omega diekstrak dari ikan laut air sejuk(sardine.mackerel,herring,anchovies) di perairan Negara Jepun.Ia bukan dari hati minyak ikan.Omega Guard adalah 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.



Berbanding dengan produk Omega dipasaran,Omega Guard merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian specterum penuh 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA,DHA,ALA,dan banyak lagi.

Satu sajian Omega Guard dapat membekalkan 905mg asid lemak omega 3 EPA dan HDA.

Antara set Shaklee yang terdapat Omega didalamnya :

 1. Set Kurus (Klik Sini)
 2. Set Sendi  (Klik Sini)
 3. Set Hamil (klik Sini)
 4. Set bersalin (Klik Sini)
 5. Set menyusu (Klik Sini)
 6. Set kanak-kanak (klik sini)
 7. Set Buasir 
 8. Set sakit jantung


Kebaikan Omega Guard :


·           1.Mengurangkan risiko serangan sakit jantung kepada bekas pesakit serangan jantung.

·        2.Menurunkan kandungan kolestrol.

·        3.Memelihara kesihatan pembuluh darah didalam badan.

·        4.Mencairkan lemak yang tersangkut didalam saluran2 darah .

·        5.Menurunkan berat badan.

·        6.Bagus untuk kesihatan kulit.

·        7.Memelihara kesihatan jantung.

·        8.Mengurangkan risiko terkena selsema yang berulang2

·        9.Membina jaringan otak yang sihat.

·       10.Otak bayi didalam kandungan menjadi lebih aktif.

·       11.Menyokong kesihatan sendi

·       12. Menguatkan memori yang lemah.

       
        Omega untuk siapa???
        
       Boleh dikatakan semua golongan sesuai mengambil Omega.

       Ibu hamil
       Ibu menyusu
       kanak-kanak(1 tahun keatas)- boleh pecahkan dan masukkan kedalam makanan atau minuman.
       Lelaki
       Mereka yang mengalami darah tinggi,kolestrol tinggi,diabetes.
       Mereka yang mementingkan kehidupan sihat.
       
       Omega memang best ...supplement terbaik dan sesuai untuk satu keluarga..dari dalam kandungan sampailah yang dah berumur.Bagus kan?

    Apa tunggu lagi cepat la dapatkan sebotol Omega ataupun berbotol-botol buat stok.Abih tu dah satu keluarga nak makan Omega mana cukup sebotol nanti cepat habis...hehe.Semua nak sihat...kan?

     Ehhh jom kita tengok dulu testimoni Omega ni..betul2 berkesan ker??
    







Jom tonton...



Kalau anda rasa Omega hebat,anda juga pasti hebat jika mengamalkannya,Namun jangan lupa segalanya  dengan izin Allah jua.

Jumpa lagi.


---------------------------------------------------------------------------------------

Ingin mendapatkan supplement yang sesuai untuk anda dan 

keluarga anda?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk 


di rumah ?


Pm/sms/Whatsap : 013 4420 637 untuk:

**Free consultation

**
Affordable Price

**Bisness Opportunity with Shaklee



 Add saya di FB : Nurulhuda Ramli

 Sila Like Page   : Annur Falah Solution




0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution