Social Icons

HALAL KER PRODUK SHAKLEE


Assalamualaikum...hari ni saya nak bagitau tentang STATUS HALAL SHAKLEE.Masih ramai yang ragu2 dan was2 nak menggunakan produk Shaklee kan sebabnya produk ni dari luar negara.

Untuk pengetahuan semua, Sijil halal Produk Shaklee dikeluarkan oleh Islamic Service of America (ISA).
Sijil Halal Shaklee yang terkini

ISA adalah salah sebuah badan pengeluar sijil halal di Amerika yang diiktiraf oleh JAKIM.

Senarai penuh badan luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM boleh tengok di website Portal Halal Rasmi Malaysia (Rujuk page 18).

Syarat untuk mendapatkan kelulusan ISA pula sangat lah ketat dan susah, dan Alhamdulillah Shaklee berjaya melepasi semuanya.

Ini pula adalah email daripada pihak ISA yang mengesahkan tentang status halal softgel yang digunakan dalam produk Shaklee seperti Lecithin, OmegaGuard dan Vitamin E.


Semoga selepas ni makin ramai yang yakin dengan status HALAL produk Shaklee ini. Jangan ragu-ragu lagi ye.  

Terima kasih kerana sudi membaca.Semoga memberi manfaat untuk kita bersama.

Jumpa lagi.


0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution