Social Icons

SET KURUS / VITAMIN SHAKLEE UNTUK KURUSKAN BADAN


Anda mahukan vitamin untuk menurunkan berat badan berlebihan?
Mahukan lebih kurus ?
Pada yang sama mahukan lebih sihat dan cantik?
Shaklee ada jawapannya.
------------------------------------------------------------------------------------

Shaklee menawarkan set untuk kuruskan badan kepada mereka yang berhajat memiliki bentuk badan yang lebih menarik dan pada masa yang sama lebih sihat.

Set kurus shaklee dihasilkan dari vitamin semulajadi.Ibu2 menyusu juga boleh mengambil set kurus ini kerana ia tidak membahayakan bayi,malah  menjadikan  susu lebih banyak daripada biasa.

Set ini mempunyai 3 peringkat dalam pemprosesan mengurangkan berat badan iaitu bakar,buang  dan bina.

1) Bakar Lemak : Lecithin / Omega
===========================


Lecithin atau Omega berfungsi untuk memecahkan lemak yang berlebihan di dalam badan.

2) Buang Lemak (Detox) : Herb Lax / Alfalfa
==================================

Detox adalah penting untuk menyingkirkan toksin berlebihan yang terkumpul dalam badan.Tanpa mengeluarkan toksin yang terlampau banyak didalam badan ,sukar untuk menyerap nutrien dari makanan seharian dan supplement.
Herb Lax atau Alfalfa berfungsi sebagai medium pengangkutan untuk membawa keluar dari badan.

Bagi ibu menyusu tidak di galakkan untuk mengambil Herb Lax kerana ditakuti berlaku cirit birit keatas bayi.Sebaliknya di syorkan untuk mengambil Alfalfa kerana Alfalfa juga berfungsi menambahkan susu badan.

3) Bina Otot:Cinch Shake /Energizing Soy Protein
======================================


-Protein sangat diperlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh dan perkembangan otot, mengawal nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%.

-Untuk protein terbaik, kita boleh memilih samada Cinch Shake atau jika ibu yang menyusukan anak, jangan ambil Cinch Shake ni, tapi gantikan dengan ESP (ESP juga sumber terbaik untuk kulit gebu dan cerah dan mempercepatkan penghasilan susu badan)

Kenapa perlu mengambil protein? Kerana apabila lemak diuraikan daripada badan, otot diperlukan untuk menggantikan ruangan yang kosong itu bagi mengelakkan kulit kelihatan tidak bermaya, lembik dan kusam.

Bagi anda yang sedang dalam proses mengawal berat badan,pastikan protein terkandung dalam setiap makanan anda. Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot,mengawal nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak.

==========================================


Ingin mendapatkan supplement yang sesuai untuk anda dan keluarga anda?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah ?


Pm/sms/Whatsap : 013 4420 637 untuk:

**Free consultation

**
Affordable Price

**Bisness Opportunity with Shaklee


Add saya di FB : Nurulhuda Ramli
Sila Like Page   : Annur Falah Solution


0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution