Social Icons

SET KESUBURAN SHAKLEE


Dah lama berkahwin???
Gagal mendapat cahaya mata ???
Pastinya anda rasa sedikit kecewa kan ???
Jangan mudah mengalah dalam berusaha...
Shaklee cuba membantu anda...
Dengan izin Allah...in sha Allah ada hasilnya.

Ramai dari kalangan kita yang berkahwin dan ingin mempunyai zuriat dari keturunan sendiri.Namun gagal dalam perancangan.Sesungguhnya kita hanya merancang,Allah jualah yang menentukan.Disini usaha yang berterusan amat diperlukan oleh pasangan tersebut.

SET KESUBURAN SHAKLEE adalah vitamin2 semulajadi yang telah dihasilkan untuk membantu pasangan yang ingin mendapatkan zuriat.

Vitamin dan supplement yang terdapat dalam SET KESUBURAN SHAKLEE :

 1)Vitamin Asas                      :  Vitalea,B complex,Vitamin C 
(untuk lelaki dan perempuan)

 2) Vitamin untuk lelaki          : Vitamin E dan Zink
3) Vitamin untuk perempuan : Alfalfa dan Gla Complex

Fungsi setiap Vitamin

Vita-Lea (Rahsia Vita-Lea)
******
  -Penting bagi membekalkan dan menyeimbangkan keperluan nutrisi dalam dalam. Oleh kerana gaya hidup yang sibuk, pemakanan yang tak sihat. Semua ini sebab kita hilang atau tak langsung menikmati nutrisi penting sehari-hari. Jika badan dilengkapi dengan semua vitamin dan mineral. Pastinya badan akan lebih cekap berfungsi.

B Complex
**********
 -Bagi suami, B Complex penting untuk menjana tenaga. Paling penting B Complex bersifat anti stress. Jadi suami atau isteri lebih menikmati masa 'bersama'.
-Bagi isteri pula, amat penting mengambil B Complex untuk merancang kehamilan. Kandungan asid folik di dalamnya diperlukan untuk elak risiko spina bifida pada bayi (pembentukan tulang belakang yang tak sempurna).

Vitamin C
*********
 -Memilili tinggi kandungan anti oksidan yang tinggi untuk hapuskan radikal bebas di dalam badan. 
-Bertindak menghalang sperma dari bergumpal. Juga menjadikan salur darah lembut, mengembang dan bantu mengalirkan lebih banyak darah.



Vitamin E
*********

--Menggalakkan pembentukan sel2 baru(termasuk RNA & DNA)
--Berkhasiat dlm meningkatkan kelelakian dan menyuburkan organ reproduksi lelaki & wanita.

Zink


****
 
--Berperanan dalam pembentukan genetic,iaitu pada DNA
--Membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi dan menghasilkan sperma yang sihat.



 

Alfalfa (Rahsia Alfalfa)

******
 
--Untuk wanita atasi masalah keputihan,atau senggugut,sakit pinggang yang melampau tatkala haid.
--Turut membantu dalam hubungan suami isteri(bertindak seperti kacip Fatimah)

Gla Complex (Rahsia Gla Complex)

************ 



--Membantu wanita menghasilkan cecair serviks yang subur,dan berkualiti yang juga dikenali sebagai “mukus serviks putih telur”Ia melindungi dan memudahkan sperma berenang ke ovum.



Sekarang kita lihat pula APA KATA MEREKA








Amacam???macam best jer kan..mestilah best ,sapa yang tak suka kalau usaha tanpa jemu mengeluarkan hasil yang dikehendaki.
Alhamdulillah semuanya perancangan Allah,
Hendak seribu daya...tak nak seribu dalih
Dimana ada kemahuan,disitu ada jalan
Yang penting usaha,doa dan tawakal.

Babai..semoga apa yang kalian hajati tercapai,in sha Allah.

Yakin dengan Allah.

Selamat malam. 

---------------------------------------------------------------------------------------

Ingin mendapatkan supplement yang sesuai untuk anda dan keluarga anda?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah ?


Pm/sms/Whatsap : 013 4420 637 untuk:

**Free consultation

**
Affordable Price

**Bisness Opportunity with Shaklee


Add saya di FB : Nurulhuda Ramli
Sila Like Page   : Annur Falah Solution



0 comments:

Post a Comment

 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared and managed by Zulfae Solution